

Agenda

Saratoga, CA October 4-6, 2023



Wednesday, October 4

3:00 - 5:30pm

Courtyard by Marriott (located at 10605 N Wolfe Road, Cupertino, CA) available for check-in (discounted rooms available to attendees)

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott to go to Testarossa Winery

Opening Reception & Dinner at the Historic Testarossa Winery in Los Gatos

Luxury coach returns Courtyard by Marriott from Testarossa Winery



Thursday, October 5



Day sessions will be held at Saratoga Country Club, Saratoga, CA (located at 21990 Prospect Road, Saratoga, CA)

7:30 am

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott for Saratoga Country Club



8:00 - 8:30 am **Breakfast** Kip Knight (L) 60 minutes 8:30 - 9:30 am **Kickoff Session** → Why we are here and what we will be sharing → Introductions (faculty and clients) Craig Coffey Presentation: Changing Role of the CMO 9:30 -10:15 am → How the CMO role is evolving (and root causes) and what you can do about it → Impact of digital transformation and generative AI on CMO role 10:15 - 10:45 am Mid-Morning Networking Break Length 10:45 - 11:30 am Presentation: DEI - What It Means To Be An Ally Craig Coffey 🌎 Alan Gellman 🎧 Nathalie Trouillot 🕒 45 minutes Insights and best practices on what marketing leaders do to create an inclusive culture 11:30am-12:15 pm **Presentation: Presenting to Boards** Carilu Dietrich 45 minutes → Proven principles on making sure your next board presentation is successful 12:15 - 1:15 pm Working Lunch: The Power of Personal Failure Gary Briggs Nancy Zwiers 🕒 60 minutes

→ How to recover and learn from career setbacks

Thursday, October 5



Presentation: Modern Leadership - Leading with Questions 1:15 - 2:00 pm Carilu Dietrich Alan Gellman (L) 45 minutes → The marketing leader's role in shaping a continuous learning and questioning work culture Presentation: Leadership Identity - Enhancing Your Executive Presence 2:00 - 2:45 pm Babs Rangaiah (L) 45 minutes → Why creating and executing your own personal brand is key to your long-term success (and how to assess yourself) 2:45 - 3:15 pm Mid-Afternoon Networking Break 3:15 - 4:00 pm Presentation: How to Be A Smarter CMO and More Effective Influencer Gary Briggs Alan Gellman 45 minutes Proven principles on making sure your next board presentation is successful 4:00 - 4:45 pm **Presentation: Corporate Politics** Mike Linton Nathalie Trouillot 🕒 45 minutes Gary Briggs → Why corporate politics is a necessary reality and how to deal with it effectively to deliver results Day 1 Wrap-Up Session Kip Knight 4:45 - 5:00 pm 5:00 pm Luxury coach back to Courtyard by Marriott for a break before dinner 6:30 pm Luxury coach leaves for dinner Team Dinner (7:00 pm drinks, 7:30 pm dinner) – At Le Papillon in San Jose, CA 7:00 pm at 410 Saratoga Ave, San Jose, CA 8:45 pm Luxury coach leaves Le Papillon for Courtyard by Marriott



Friday, October 6



7:30 am

Luxury coach leaves Courtyard by Marriott for Saratoga Country Club



8:00 - 8:30 am **Breakfast**

Kickoff Session for Day Two Kip Knight 15 minutes 8:30 - 8:45 am





8:45 - 9:30 am Presentation: How to Speak the Language of Business (Not Just Marketing)





Mike Linton (L) 45 minutes

→ Why it's critical to form a partnership with your CFO and tie marketing directly into their top priorities

9:30 - 10:15 am **Presentation: Reflections on Self-Leadership**



Nancy Zwiers(



60 minutes

Journaling exercise and group discussion on key questions to consider on how you think about your own leadership style (especially when times get tough)

10:15 - 10:45 am Mid-Morning Networking Break

10:45 - 11:30 am Presentation: Joining a Board



Gary Briggs





Mike Linton (L) 45 minutes

→ Different types of boards and ways in which you can make joining a board part of your career plans

11:30 am - Noon Presentation: Faculty Panel (General Q&A)



All presenters (L) 30 minutes



Opportunity to ask our panel any question you'd like their perspective on

Noon - 1:00pm **Networking Lunch**

Friday, October 6



1:00 - 1:45pm **Presentation: The Long Game - Personal Career Management**

Nancy Zwiers (L) 60 minutes

→ Best practices on how to develop a powerful and pragmatic professional development plan

Presentation: Wrap Up Session 1:45 - 2:00 pm



Kip Knight (L) 15 minutes

Note: Attendees should not plan on leaving for airport until 2:00 pm

2:00 - 4:00 pm **Open Time**

> Attendees are invited to stay to meet 1:1 with any potential CMO Coach you'd like to work with. All are free to enjoy the rest of the afternoon at Saratoga Country Club or head home/to the airport.

